About

Geschiedenis

Als 5e  in de lijn van generaties Serré fotografen, ben ik al op prille leeftijd geïnspireerd geraakt door dit prachtige ambacht. In de studio, winkel- en donkere kamer van mijn vader, op de kunstacademie in Tilburg, bij Nico Hermans Photographix in Breda, achter mijn digitale doka ‘lightroom’, maar  bovenal in het veld, heb ik mijzelf geprofessionaliseerd in alle technische aspecten van het vak.

Verdieping

Door deze holistische benadering en dat brede palet aan leerscholen, heb ik verdiepingsslagen gemaakt in verschillende disciplines van fotografie en digital imaging. Denk hierbij aan; Rapportage fotografie, Studio/Technische fotografie, Portret, Mode, Landschapsfotografie, Actie en Architectuur.

Inspiratie

In mijn zoektocht naar mooie beelden en verborgen licht, ben ik geïnspireerd door veel verschillende fotografen, stijlen en technieken. Net als in het analoge tijdperk, ben ik vaak op zoek, naar de grenzen van de technische mogelijkheden. Ik werk graag met bewerkelijke technieken zoals Infrarood, HDR, TimeLapse & Blends om verborgen schoonheid te ontsluiten, omdat er in het lichtspectrum meer te zien is, dan onze ‘mensenogen’ op het eerste moment gewaarworden.

Fotografen die me inspireren

Anton Corbijn- Voor zijn gevoel voor licht en de verbinding die hij maakt met zijn onderwerp
Erwin Olaf – Voor ongekende perfectionisme en gevoel voor glamour
Ed van der Elsken- Voor het borgen van een tijdsbeeld.
Henry Cartier-Bresson- Voor zijn gevoel voor timing, eenvoud en compositie.
Robert Capa- Voor zijn lef en zakelijk inzicht.
Annie Leibovitch– Voor haar contextvolle aanpak en technische expertise.
Bjørn Rørslett – Voor zijn creativiteit en vindingrijkheid t.a.v. experimentele foto-technieken
Frans Lanting- Voor zijn tomeloze geduld en vastberadenheid.
G.H. Breitner- Voor het vereeuwigen van Amsterdam

Overige activiteiten

Een ander expertise gebied waar ik minstens zoveel passie bij beleef is salesleiderschap en change-management. In het dagelijkse leven (en voor mijn belangrijkste broodwinning) houd ik me als senior- manager  bezig met  het optimaliseren en transformeren van sales organisaties. Wil je hier meer over weten, kijk dan op mijn  LinkedIn profiel

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s