Wat is mogelijk

 

                                                                 Visie

On pursing your dreams:Leven in een veilige omgeving, omringt door vrienden en geliefden, voorzien van gemak, comfort en ontspanning, in een actieve en participerende setting, die groen, duurzaam en  gevarieerd is, waar je in gemeenschappelijkheid zelfredzaamheid kan vinden, waar ruimte is voor zelf ontplooiing en individualiteit, waar kunst, natuur en energie is die inspireert, is hoe iedereen zou moeten kunnen leven. 

Missie   

Een Woon/leefgebied ontwikkelen waarin we  voor onszelf een micro-ecosysteem creëren waarmee we invulling kunnen geven aan ons brede palet aan gemeenschappelijke en individuele behoeften.  actionism (2)Een ecosysteem met een duurzame en ecologische grondslag, geënt op zelf- (en samen-)redzaamheid. Waar plezier, rust, ontspanning, privaat gezinsleven samen komen in perfecte symbiose.  Een plek waar je gelukkig oud kan worden en je intens jong kan voelen en elke dag opnieuw geïnspireerd raakt. 

Strategie

Een stichting, trust of spaarfonds starten, waarmee we over 25 of 30 jaar kunnen beginnen te bouwen aan ons eigen duurzame comfort-paradijs.  Samen met alle participanten een ontwerpplan maken, van de toekomst waarin we willen leven en waar we blijvend energie aan willen geven tot aan de realisatie en ver daar voorbij. 

Tactics

2014-2015 

idee lancering, participanten/geïnteresseerden verzamelen, brainstorm sessies organiseren, toekomst schetsen maken, Strategisch visie plan maken, financieel plan van aanpak maken, entiteit vorm geven in een stichting, spaarfonds, vereniging etc.

2015-2025

Kennis ontwikkelen en verdiepen. Projectgroepen oprichten die visies gaan ontwikkelen op deelplannen. Operationeel plan van aanpak voor fase 0, 1 & 2Project Laterzz-09

 2025-2035 

Fase 0, Grond (-optie) aankoop,  Grond ontwikkeling/ bebossing/beplanting/akkergrond,  flora en fauna ontwikkelen/ cultiveren zodat het tijd heeft om het tot wasdom te laten komen.

 

2035- 2038 / eerste fase bouw

zonne-energie voorziening,  hoofdgebouw met eerste paar aanleunwoningen, moestuin, kruidentuin, kippenhok, terras, speeltuin, stilte plek

 2038-2043 / 2e fase bouw

windenergie voorziening, extra aanleunwoningen, theehuis, kassen, garage en klusgebouw, beeldentuin, 1e gastenverblijf, conciërge/permanente zorgersverblijf, aanlegsteiger/botenhuis, dieren verblijf/ overkapping, hooischuur.  Operationeel plan van aanpak fase 3.

2043-2045 / 3e fase bouw 

 Boshutten, 2e gast verblijf, vrij staande bungalows in het bos

    
 

Oké, Ik heb nu voornamelijk heel veel vragen gekregen…

 

Ik niet, ik wil juist terug naar ‘later als we groot zijn’ omdat ik niet begrijp wat ik op deze pagina doe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s